Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media η κίνηση του Τάσου Ξιαρχό να τραβήξει βίντεο και να σχολιάσει αρνητικά τα περιττά κιλά μιας άγνωστής του κοπέλας, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο με φίλη του. Πολλές επώνυμες Ελληνίδες έχουν δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης στην κοπέλα, σχολιάζοντας αρνητικά την κίνηση του νεαρού χορευτή και τα posts να ανεβαίνουν το ένα μετά το άλλο σε Instagram και Twitter. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: Οι δηλώσεις της κοπέλας που χλεύασε για τα κιλά της θα πρέπει να του γίνουν μάθημα

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ριγέ

https://www.instagram.com/p/CVtX09RM2bg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήδη από χθες το βράδυ η Δανάη Μπάρκα φρόντισε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσω στόρι και ποστ στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία από τη βόλτα με τη σκυλίτσα της και φορώντας μπλούζα με ρίγες.

Σήμερα το πρωί δε εμφανίστηκε με ριγέ μπλούζα στο «Πάμε Δανάη» και είπε: «για όσους ανθρώπους εκεί έξω έχουν νιώσει υποδεέστεροι, ενώ δεν πρέπει, θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος κατώτερος, όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε στους άλλους ή στην κοινωνία, τόσο χαλάμε την προσωπικότητά μας. Για αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα.» 

H οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Έξαλλη με τον Ξιαρχό και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» είπε «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο μεγαλείο ψυχής της κοπέλας, στο πόσο ωραία μίλησε, στη διακριτικότητα της, στην ευγένειά της σε αντίθεση με την τοξικότητα και τα αισχρά σχόλια του Τάσου. Για μένα αυτή η συγνώμη - που είμαι άνθρωπος που πρώτη ζητάω συγνώμη και συγχωρώ - ήταν ντροπιαστική». 

Εξαλλη και η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» δεν έκρυψε πως «έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Είναι κρίμα γιατί του έχουν δοθεί ευκαιρίες, αλλά το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου που μπορεί να μην ήθελε να φανεί. Δεν ενημερώνεις. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερεότυπα ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια; Το κρύβεις». Μάλιστα, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά χθες αργά το βράδυ με την κοπέλα και «θαύμασα το πόσο ισορροπημένος άνθρωπος είναι και πόσο καλόκαρδα μιλούσε ακόμα και για τον Τάσο».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραύνωσε τον Ξιαρχό χωρίς να διστάσει να πει «δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους για να γεμίσουμε χρόνο. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για αυτά τα φαινόμενα».  

Τα σχόλια της Μπέτυς Μαγγίρα

«Αδικεί τον εαυτό του, είναι ταλαντούχο παιδί, αλλά πρέπει να ξέρεις που πρέπει να σταματάς. Η κυρία αυτή επέλεξε να βάλει αυτό το ρούχο και με γεια της με χαρά της. Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί bullying και κακοποίηση. Για μένα ήταν μια πολύ κακή και λάθος στιγμή», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Η αποστομωτική Καίτη Γαρμπή 

Μέσω Twitter ήρθε η απάντηση και της Καίτης Γαρμπή, η οποία πόσταρε την ακόλουθη παλαιότερη ανάρτηση του Ξιαρχό «μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός και πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι.», σχολιάζοντας «Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;»

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1454924188020580353?ref_src=twsrc^tfw

Και η Σίσσυ Χρηστίδου στον χορό των αντιδράσεων

Από μεριάς της η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στο προφίλ της πάλι στο Twitter: «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο, το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι...”

https://twitter.com/SissyChristidou/status/1454902180218028037?ref_src=twsrc^tfw

Με οριζόντιες ρίγες η Κατερίνα Ζαρίφη

Μάλιστα, το ποστ της παρουσιάστριας όπου πόζαρε με ριγέ μπλούζα ενέπνευσε την Κατερίνα Ζαρίφη να κάνει το ίδιο στο προφίλ της στο Instagram σχολιάζοντας: «Οι ρίγες. Κάθετες ή οριζόντιες…. Δεν πρέπει να καθορίζουν απόψεις. Κάθετα πιστεύω ότι φοράμε ότι γουστάρει η ψυχούλα μας. Και το κορμί μας παχύ αδύνατο ψηλό κοντό δεν πρέπει να αγχώνεται για τα οριζόντια σχέδια. Αλλά μόνο για νέους ορίζοντες. Για ένα μόνο σκάω σήμερα το βράδυ. Γιατί ένα πλάσμα θα κοιμηθεί πληγωμένο. Και Σ' αυτό που θα πω θα είμαι κάθετη και οριζόντια: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό. @sissychristidou Σ' ευχαριστώ για την φωτό έμπνευση».

https://www.instagram.com/p/CVtcboKMLJB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά

Μέσω insta story απάντησε και η Κόνι Μεταξά, γράφοντας χθες βράδυ «δεν ευθύνομαι για τις μ@λακίες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς», ενώ σήμερα επανήλθε με δεύτερο story όπου είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη: «Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις, Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις, Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις, Μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις, ΑΡΚΕΙ να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για μένα είναι αυτονόητο.

Εγώ έχω πληγωθεί. Πολλές φορές από λόγια και πράξεις των άλλων. Γι΄αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ός έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τον γ@μ@ς πρώτα και μετά να τους γράφεις στα @@ σου #bullyingissolastyear».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA