Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καθένας από εμάς πέρασε διαφορετικά το διάστημα της καραντίνας. Άλλοι έπεσαν με τα μούτρα στην τηλεργασία, άλλοι διάβασαν ή αφιέρωσαν χρόνο στον εαυτό τους. Υπήρχαν, όμως, κι εκείνοι που «έλιωσαν» στα video games. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο διάσημος τραγουδιστής, Χρήστος Χολίδης, ο οποίος αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, πως έπαθε μέχρι και τενοντίτιδα από το Playstation.

Διαβάστε ακόμη: Μπουζούκια: Ο απόλυτος οδηγός της νυχτερινής Αθήνας για τον φετινό χειμώνα

«Δεν πέρασα καλά στην καραντίνα. Μας έχει επηρεάσει όλους. Θα έδινα μία συμβουλή, να σεβαστούμε λίγο τον εαυτό μας, τον διπλανό μας, τον ξένο, τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά. Αυτά αν θυμάμαι καλά δεν συνέβαιναν παλιά. Πρέπει να το σταματήσουμε. Προχτές διάβαζα 136 εκατομμύρια κλικ σε άρθρο ''πώς να χτυπήσουμε τη γυναίκα μας χωρίς να μας καταλάβουν''.  Ρε παιδιά αλήθεια; Δεν μου αρέσει αυτό! Πρέπει να διορθωθούμε. Οι άντρες πρέπει να αγαπάνε τις γυναίκες.

Ο κόσμος δεν είναι καλά και το βλέπεις από τον δρόμο. Σε βρίζουν με το τίποτα. Έχουμε πιεστεί. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Είμαι κλεισμένος δύο χρόνια, είχα αποκοπεί από τα πάντα. Έπαθα τενοντίτιδα από το Playstation. Ας καλμάρουμε λίγο», ανέφερε ο Χρήστος Χολίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA