Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από 10 μέρες νοσηλείας η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι της. Το μοντέλο ανέβασε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία μας δείχνει τι είναι αυτό που της έλειψε πιο πολύ.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σπαρταρούσα από τους πόνους - Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά»

Αφού χαιρέτισε το αγαπημένο της σκυλάκι η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε ένα από τα αγαπημένα της φαγητά, μια υπέροχη γαριδομακαρονάδα.

Το μοντέλο το πρωί της Παρασκευής μίλησε μαζί με τον γιατρό της και εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως είπε ο γιατρός της Αλεξανδράκη: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, από αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες. Είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν μέχρι και την υγεία του νεφρού. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη από την μεριά της πρόσθεσε: «Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6». Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε «δεν θέλει ο κόσμος να την βλέπει έτσι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA