Μενού
  • Α-
  • Α+

Φέτος η Ευγενία Σαμαρά υποδύεται τη «Στέλλα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» σε ηλικία μόλις 20 ετών την περίοδο που σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε ακόμη: Ο σασμός της Ευγενίας Σαμαρά έγινε πρώτα με τον εαυτό της

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Ευγενία Σαμαρά ερωτήθηκε μεταξύ άλλων εάν η συμμετοχή της στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, τελικά, τη δυσκόλεψε στη μετέπειτα πορεία της ή την ωφέλησε και η ίδια απάντησε:

«Η εξέλιξη των καταστάσεων εξαρτάται από το πώς εσύ τις αντιμετωπίζεις. Μου έχει τύχει να πάω σε οντισιόν και να μου πουν “α, εσύ δεν είσαι το κορίτσι των Αρβύλα;”, αλλά να μου δώσουν το ρόλο γιατί διαπίστωσαν πως τους κάνω και μου έχει τύχει να με απορρίψουν χωρίς να μου δώσουν καν την ευκαιρία. Ωστόσο, δεν ζορίστηκα ποτέ ούτε το έφερα ως κάτι αρνητικό.

Πέρασα πολύ ωραία στο «Ράδιο Αρβύλα» βγάζοντας ένα εισόδημα που μου επέτρεπε να ζω μόνη μου και να σπουδάζω. Είχα λύσει το βιοποριστικό μου ζήτημα, περνώντας υπέροχα, επομένως, μόνο όμορφα συναισθήματα έχω. Από εκεί και πέρα, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω απ’ ότι ο καθένας μας σε αυτή τη δουλειά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA