Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πιο επιτυχημένο σίριαλ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί ο Σασμός. Η σειρά του Alpha βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης κάθε ημέρα προβολής της, ενώ το τηλεοπτικό κοινό διψά για να μάθει τα πάντα γύρω από τους χαρακτήρες, την ιστορία, αλλά και τα νέα επεισόδια του κρητικού στόρι.

Διαβάστε περισσότερα: Σασμός: Γιατί όλοι μιλούν για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μετά την πρεμιέρα της σειράς

Όπως είναι λογικό, οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στον Σασμό έχουν γίνει περιζήτητοι. Τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις. Το είδαμε άλλωστε να συμβαίνει και με την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, μετά την πρεμιέρα της σειράς. Φυσικά και το Twitter μετατρέπει καθημερινά σε πρώτο trend το #sasmos, συζητώντας κάθετί που συμβαίνει στο σύμπαν της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CUssH09NE3W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν εισβάλλει ξανά, λοιπόν, στις ζωές μας μέσα από την επιτυχία του Σασμού είναι και η Ευγενία Σαμαρά. Και γράφουμε ξανά, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που η μελαχρινή ηθοποιός μάς κάνει να ασχοληθούμε έντονα μαζί της.

H γνωριμία με τον Αντώνη Κανάκη και το ξεκίνημα στους Ράδιο Αρβύλα

https://www.instagram.com/p/CDrcDK4lY96/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη φορά που η Ευγενία Σαμαρά εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήταν στο μακρινό 2008. Τότε, η μόλις 20 ετών Ευγενία σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα δοκιμαστικό για τη νέα (εκείνη την εποχή) εκπομπή του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, η οποία έψαχνε δύο γυναίκες συμπαρουσιάστριες για την ομάδα του Αντώνη Κανάκη.

Η οντισιόν της Ευγενίας Σαμαρά στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι λίγο καιρό αργότερα την βλέπαμε σχεδόν καθημερινά (εναλλάξ με τη Χριστίνα Μουστάκα) να παρουσιάζει χιουμοριστικά βίντεο, που έστελναν στην εκπομπή οι τηλεθεατές.

Όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, «Γνώρισα τον Αντώνη πριν από μερικά χρόνια στο μπαρ του, το Limani, τελείως τυχαία, μέσω κοινών φίλων. Αγαπώ πολύ τη μουσική, δεν περνά μια μέρα που να μην ακούσω πολλή μουσική. Όταν μου είπε, λοιπόν, ότι σχεδιάζει να ανοίξει δικό του ραδιόφωνο, ενθουσιάστηκα και μου ζήτησε να πάω να κάνω ένα ντέμο. Το έκανα, του άρεσε κι έτσι ξεκίνησα στον Imagine. Όταν θα ξεκινούσε το Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης μού είπε ότι θα γίνει μια οντισιόν γιατί έψαχναν κάποια κορίτσια. Με ενδιέφερε και πήγα. Πέρασα όμως από οντισιόν, δεν με πήραν έτσι, επειδή δουλεύαμε μαζί στο ραδιόφωνο».

Αν και το όνομα της Ευγενίας Σαμαρά τότε ακουγόταν έντονα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που την μπέρδευαν με την Χριστίνα Μουστάκα, την άλλη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής. «Πολύς κόσμος μας μπέρδευε με τη Χριστίνα Μουστάκα. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μετά σκεφτόμουν ότι αν βλέπεις 3 λεπτά στην τηλεόραση μια γυναίκα που έχει τα ίδια χρώματα, τα ίδια μαλλιά, σκούρα μάτια, καταλαβαίνω να μπερδεύεσαι», είχε πει παλαιότερα η Ευγενία Σαμαρά «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η μετακόμιση στην Αθήνα και το πάθος για την υποκριτική 

https://www.instagram.com/p/CHnOnacF3Fz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έμεινε στην παρέα του Ράδιο Αρβύλα μέχρι και το 2013, ενώ παράλληλα σπούδασε υποκριτική τελειώνοντας τόσο τη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όσο και την Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς. Μέσα στο 2014 αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές. Τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Πέρασε ένα κάστινγκ για την σειρά του ΑΝΤ1, η Εκδρομή, και αναγκαστικά μετακόμισε στην Αθήνα, για χάρη των γυρισμάτων. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είχε μεγαλώσει και ζήσει κάθε στιγμή της ζωής της στη Θεσσαλονίκη μέχρι τότε, επομένως η αλλαγή ήταν μεγάλη. Ήρθε, όμως, την κατάλληλη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CB0w3rblygZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το 2014 και μέχρι σήμερα, η Ευγενία Σαμαρά παλεύει καθημερινά για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της στην υποκριτική. Ατελείωτα κάστινγκ, σενάρια και ρόλοι. Μετά την «Εκδρομή» του ΑΝΤ1, την είδαμε στο σίριαλ «9 Μήνες» του MEGA Κύπρου, ενώ ακολούθησε η «Παρθένα ζωή» (ΑΝΤ1), το «Όσο Έχω Εσένα» (ΣΚΑΪ), ο «Έρωτας Μετά» (Alpha), μια μικρή συμμετοχή στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» (Alpha) και φυσικά φέτος ο «Σασμός».

Ταυτόχρονα, η Ευγενία Σαμαρά έχει πάρει μέρος σε δύο κινηματογραφικές παραγωγές, την άκρως επιτυχημένη «Ευτυχία», αλλά και το «...για Πάντα». Επίσης, από το 2017 είναι ενεργή και στο θέατρο έχοντας πάρει μέρος στο Grease, τις Μάγισσες της Σμύρνης, το Δικό μας Σινεμά, το Μαμά και την παράσταση Του Κουτρούλη ο Γάμος. Έχοντας κάνει όλα αυτά μέχρι τα 34 της, δεν τα λες και λίγα.

https://www.instagram.com/p/CJdrp62FSCM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επαγγελματική σταθερότητα και εξέλιξη της Ευγενίας Σαμαρά βέβαια, πηγαίνει παράλληλα και με την ισορροπία στην προσωπική της ζωή. Εδώ και επτά χρόνια διατηρεί σχέση με τον (κατά ένα χρόνο μικρότερό της) ηθοποιό, Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο είναι αχώριστοι. «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία», είχε δηλώσει η 34χρονη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

https://www.instagram.com/p/CGXaxRjlUmX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ευγενία και Γιάννης μένουν μαζί σε ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει φανταστική θέα στον Λυκαβηττό. Αν κάνεις μια βόλτα από το Instagram της Σαμαρά, θα καταλάβεις πόσο λατρεύει και η ίδια τον προσωπικό της χώρο, μιας και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις στιγμές της στο σπίτι.

Ο ρόλος της Ευγενίας Σαμαρά στον Σασμό του Alpha

H φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για την Ευγενία Σαμαρά. Μπορεί να ασχολείται με την υποκριτική εδώ και επτά χρόνια, όμως, να που η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό έφτασε. Η επιτυχία της σειράς του Alpha έχει φέρει ξανά το όνομά της στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά όχι λόγω της (υπέροχης) εξωτερικής της εμφάνισης, αλλά εξαιτίας του ταλέντου της.

https://www.instagram.com/p/CT478att0kc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγαπημένη ηθοποιός στον Σασμό υποδύεται τη Στέλλα Καμαριωτάκη, μια νεαρή Κρητικιά δικηγόρο που έχει δεσμό με τον Αστέρη, ο οποίος όμως είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ. Αν και ο ρόλος της υποτίθεται πως ανήκει στους λεγόμενους «κακούς», η Ευγενία Σαμαρά έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τη στηρίζει μέσω σχολίων στο Twitter.

Και η ίδια φυσικά το απολαμβάνει. Αφού, λοιπόν, τα βρήκε με τον εαυτό της, έκανε τον προσωπικό της σασμό, εξελίχθηκε και ωρίμασε, τώρα ήρθε η στιγμή να απογειώσει τις μετοχές της στην υποκριτική μέσω του Σασμού του Alpha. Το λες και κάρμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA