Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική «Καλλιόπη» από τη σειρά «Σασμός» μίλησε στον Alpha Κύπρου για τον σύζυγό της, τους άνδρες που ερωτεύτηκε, τον εγγονό της και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία. 

Διαβάστε ακόμηΣασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε το σύμφωνο συμβίωσης του Ορφέα Αυγουστίδη

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν βλέπει συχνά τον εγγονό της λόγω κορονοϊού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε: «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο». «Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα», συμπλήρωσε η Μαρία Τζομπανάκη από τον Σασμό και εξομολογήθηκε: «Δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA