Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαρύ είναι το πένθος για τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος έχασε τελικά τον πατέρα του από κορονοϊό. Ο σεφ της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε στον «αέρα» με δάκρυα και στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή λέγοντας πως «δεν είμαι καλά. Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και είναι σοβαρά. Εμβολιαστείτε».

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Ήταν δύσκολη νύχτα, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ»

Δυστυχώς, ο πατέρας του Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος ήταν γιατρός και δεν είχε εμβολιαστεί, δεν τα κατάφερε. Την είδηση του θανάτου του, μάλιστα, την έκανε γνωστή η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας, «να ευχηθούμε τηλεοπτικά συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο Παπανδρέου τον σεφ μας. Ο πατέρας του δεν τα κατάφερε και έφυγε νικημένος από κορονοϊό. Δεν θα τον έχουμε κοντά μας. Του στέλνουμε την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας».

Λίγο αργότερα, ο σεφ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον χαμό του πατέρα του. «Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα. Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.

Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω. Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ.

https://www.instagram.com/p/CWXoD2BLYrN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμβολιαστείτε. Τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ανεβάζοντας και μερικές φωτογραφίες του από την πρόσφατη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA