Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αναμφισβήτητα το ζευγάρι της χρονιάς και το πιο πολυσυζητημένο των τελευταίων μηνών. Οι δυο τους, ύστερα κι από την επισημοποίηση του διαζυγίου της αγαπημένης ερμηνεύτριας από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται και να κυκλοφορούν σαν ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση όλο νόημα και το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πλέον οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και το πρώτο τους ποζάρισμα σε επαγγελματικό φακό, είναι γεγονός. Βανδή και Μπισμπίκης πόζαραν για λογαριασμό φωτογράφου που τους «συνέλαβε» σε νυχτερινή έξοδο και φιγουράρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello.

Πριν από λίγες ημέρες λίγες ημέρες οι δυο τους πήγαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Γιώργος Τσαλίκης και Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο καλλιτεχνών κι ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει τραγούδια της. Στο βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram, η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον ηθοποιό τη μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA