Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πασχάλης Τερζής δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο τραγούδι, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα. Μάλιστα, όπως είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος η απόφαση που έχει πάρει ο Πασχάλης Τερζής είναι οριστική. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αλκαίος: Τι απαντά σε όσους τον αποκαλούν «δεινόσαυρο» - Πότε θα γυρίσει στις πίστες

Στο ερώτημα γιατί ο Πασχάλης Τερζής απομακρύνθηκε από τον χώρο του τραγουδιού, ο Χρήστος Παπαδόπουλος απάντησε: «Ίσως επειδή είδε τα κακώς κείμενα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ίσως γιατί ο Πασχάλης είναι χορτασμένος απ’ όλα». Μάλιστα, συνέχισε: «Ήθελε να απομονωθεί στη φάρμα που έχει έξω από τη Θεσσαλονίκη και να είναι με την οικογένειά του».

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος εξήγησε ότι ο Πασχάλης Τερζής είναι ανένδοτος στο να επιστρέψει στο τραγούδι, κάτι που φαίνεται και από την εξής δήλωση: «Φέτος, επειδή έκανα κάποια τραγούδια σε σάουντρακ και του πρότεινα, μου απάντησε: "Όχι, Χρήστο. Έχω σταματήσει από αυτό!"», απάντησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA