Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν βρεθεί στο «Σπίτι με το Mega» ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Star» όπου μίλησε - μεταξύ άλλων - για την 11χρονη απουσία του από τη μουσική σκηνή, το λόγο που δεν έχει προφίλ στα social media και για το πότε θα τον ξαναδούμε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αλκαίος: Τι έκανε τα 11 χρόνια που έλειπε από τη μουσική

Όσον αφορά την αποχή του από τα μουσικά δρώμενα, ο Γιώργος Αλκαίος ξεκαθάρισε πως το γεγονός «ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω έντεκα χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρή η δεκαετία που πέρασε για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το 'χει και ποιος δεν το 'χει».

Κάποιοι τον αποκαλούν «δεινόσαυρο» επειδή δεν έχει social media, αλλά ο ίδιος όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά έδωσε «πληρωμένη» απάντηση, ενώ αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: 

«Μπορεί να μην έχω social media, αλλά όσοι με θεωρούν δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media, τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο, τους έχω όλους. Ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική μου, ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω ένα δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι τη Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο». 

Και επειδή πολλοί θαυμαστές του μπορεί να αναρωτιούνται πότε θα γυρίσει στις πίστες, ο Γιώργος Αλκαίος δεν άφησε πολλά περιθώρια για επιστροφή στο προσεχές μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα επιστρέψω μόλις στις νυχτερινές πίστες τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός (εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων), δεν είναι η φύση μου τέτοια με όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA