Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στην Αράχωβα με τους δυο τους να μοιράζονται στιγμές από τη σύντομη απόδρασή τους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, ενώ στο τέλος η γνωστή influencer έκανε και πάλι την ανατροπή και καθάρισε και το τζιπ του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ξενάγηση στο νέο ολόλευκο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη - Το πριν και το μετά

Κατά την παραμονή τους στην Αράχωβα δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους μέσω insta stories με τον μεν Δημήτρη Αλεξάνδρου να λέει πως όταν η Ιωάννα κάνει δουλειά, το πρόσωπό της σοβαρεύει και δεν του δίνει απολύτως καμία σημασία, η δε Τούνη όταν τραβούσε συνεχώς selfies ανέφερε πως ο Δημήτρης της «υποφέρει».

Πάντως, επιστροφή στην Αθήνα την Κυριακή (5/12) , όμως, περιελάμβανε και «αγγαρεία» αφού η Ιωάννα Τούνη φόρεσε γαλότσες και ανέλαβε να πλύνει το τζιπ του συντρόφου της και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν την άφησε να κάνει μόνο επιφανειακό καθάρισμα, αλλά της έδινε «οδηγίες» για ένα καλό και σωστό πλύσιμο. Μάλιστα, όταν επέστρεψαν στο σπίτι και πριν ξεκινήσει το μαγείρεμα στον σύντροφό της, ανάρτησε κι άλλο βίντεο στο Instagram, λέγοντας χαριτολογώντας ότι «είμαι η πιο βρωμιάρα», δείχνοντας τις πιτσιλιές στα ρούχα και το πρόσωπό της από τις λάσπες της Αράχωβας!

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δεν «πτοήθηκε», αλλά έφερε εις πέρας και αυτή την αποστολή της, όπως και δύο Κυριακές νωρίτερα όταν είχε μαγειρέψει στον αγαπημένο της για πρώτη φορά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.