Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «πιάσει» σε τρυφερά στιγμιότυπα. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, κάτι που έχει πει δημόσια γι' αυτό και δεν διστάζει να αφιερώνει τραγούδια στον αγαπημένο της, ο οποίος της ανταποδίδει την αγάπη του. 

Διαβάστε ακόμηΙωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ρομαντική απόδραση στην Αράχωβα κατέληξε σε βραδινή αγγαρεία

Πρόσφατα, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν με την οικογένεια του ηθοποιού και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βρισκόταν με τους συγγενείς του συντρόφου της. Βέβαια, εκτός από τις κοινές εξόδους η Δέσποινα Βανδή έφτασε στο σημείο να κάνει βιντεοκλήση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την ώρα του J2US. Στο σόου ήταν καλεσμένος ο κοινός του φίλος, Μανώλης Κονταρός. Τότε, η Δέσποινα Βανδή έπιασε το κινητό της και έκανε βιντεοκλήση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Ο Μανώλης Κονταρός αφιέρωνε μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή, λέγοντάς της: «Ήθελα να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη! Όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρη πιπιλίζει και όποιος κοιμάται δίπλα σου, καθόλου δεν κοιμάται! Και όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει», έλεγε η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Μανώλης Κονταρός στη Δέσποινα Βανδή με την τραγουδίστρια να απαντά με ένα χαμόγελο.

Και σε αυτή τη μαντινάδα απάντησε με μαντινάδα ο Βασίλης Μπισμπίκης, μέσα από το Instagram.  «Οι φίλοι δεν λένε ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε, στα πάρε και τα δώσε τους ντεφτέρι δεν κρατούνε», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA