Μενού
  • Α-
  • Α+

Ετοιμος να προχωρήσει τη ζωή του είναι ο Πύρρος Δήμας. Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας, ο Πύρρος Δήμας φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα. Η 39χρονη αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, όμως οι δυο τους γνωρίζοντας από τον αθλητισμό. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η βιντεοκλήση στο J2US που ελάχιστοι πρόσεξαν

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι ζευγάρι. Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Και δεν δίστασαν να εμφανιστούν μαζί, αφού γνώριζαν ότι εκεί θα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Αυτό δείχνει ότι ο Πύρρος Δήμας είναι έτοιμος να ζήσει ξανά, μετά την τραγική απώλεια της συζύγου του, η οποία είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο

Πύρρος Δήμας: «Εδωσε αγώνα με τον καρκίνο η σύζυγός μου»

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της.

Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω, "δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα". "Θα πεθάνω" μου λέει. "Και 'γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει" απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια», είχε πει ο Πύρρος Δήμας.

https://www.instagram.com/p/CHC2djNAwew/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που κέρδισε τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1982. Είναι αθλήτρια του στίβου και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ και αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Από τον Φεβρούαριο έως τον Ιουύνιο του 2019 η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε μέρος στο Survivor στον ΣΚΑΪ, φτάνοντας στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα. Στο ριάλιτι επιβίωσης η Αφροδίτη Σκαφίδα έλαβε την 4η θέση. 

https://www.instagram.com/p/CUhXRzpMcVO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Pop Up» για τους παίκτες του Survivor αλλά και για τη σχέση που είχε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. «Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους, αλλά η παραγωγή μας είχε ψάξει τα πράγματα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με συμβουλεύτηκαν πριν μπουν στο παιχνίδι. Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα… "ξέχνα το". Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Σκαφίδα.

https://www.instagram.com/p/CO47zetAvgr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια τότε είχε αναφερθεί και στη γνωριμία της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA