Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καλλιτέχνες έρχονται αντιμέτωποι με ακραίες εκδηλώσεις αγάπης ή θαυμασμού από φανατικές θαυμάστριές τους και τέτοιες αντίστοιχες εμπειρίες μοιράστηκε ο νεαρός τραγουδιστής, Βαγγέλης Κακουριώτης, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδάει με φόντο τα μάρμαρα του Παρθενώνα και προκαλεί αντιδράσεις

«Στις συναυλίες μου πετάνε κουκλάκια. Απέφυγα το πρώτο μια φορά και μου ήρθε ένα άλλο. Μου έχουν πετάξει και εσώρουχο, ένα σουτιέν. Kρατάω όλα τα δώρα που μου πετάνε στη σκηνή. Κρατούσα το σουτιέν χωρίς να ξέρω τι είναι», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Μάλιστα, εξηγεί πως στο παρελθόν όταν ήταν ακόμα μαθητής, θαυμάστριες του είχαν φτάσει στο σημείο να πηγαίνουν στο σχολείο του για να τον δουν:

 

«Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί. Κάποιες με περίμεναν να πάμε σχολείο».

Ξεκαθαρίζει πως μέχρι στιγμής δεν έχει βγει ραντεβού με θαυμάστριά του αν και δεν θα απέκλειε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και όχι σε αυτή τη φάση της ζωής του αφού αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι μόνος του:

«Δεν έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου. Θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου», καταλήγει ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA