Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης. Μίλησε για την παράνομη υιοθεσία που δεν προχώρησε ποτέ λόγω φόβου αλλά και για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού υποστηρίζοντας πως «αν με με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα, θα στύλωνα και εγώ το πόδι σαν μουλάρι». 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργο Παπαγεωργίου, είναι τελικά «η ζωή σου σκατά»;

Ο «Ακύλας» από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας παιδιού και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου. «Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης στον ΣΚΑΙ.

«Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» υποστήριξε. 

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να μην φοβούνται οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός ο τρόπος», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης και συμπλήρωσε: « Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι. Αν μου έλεγε κάποιος, δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο, τότε θα είχαμε παγκόσμια μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Αν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA