Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 20α γενέθλιά της η Μπίλι Άιλις αποκάλυψε πως είχε μολυνθεί από κορονοϊό και θα είχε πεθάνει αν δεν είχε κάνει εμβόλιο. Μάλιστα, υποστήριξε πως έβλεπε εφιάλτες στον ύπνο της επειδή είχε εκτεθεί στην πορνογραφία από την ηλικία των 11 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το αινιγματικό της ποστ που φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη

«Το εμβόλιο είναι απίστευτα φανταστικό και επίσης έσωσε τον Finneas (τον αδελφό της) από το να κολλήσει. Έσωσε τους γονείς μου από το να κολλήσουν, έσωσε τους φίλους μου από το να κολλήσουν», δήλωσε η Άιλις στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν. Όπως αποκάλυψε, ένιωθε αδιάθετη λόγω της COVID-19 για δύο μήνες και ακόμα έχει παρενέργειες. «Θέλω να είναι ξεκάθαρο, χάρη στο εμβόλιο είμαι καλά», δήλωσε. «Πιστεύω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν άσχημο», συμπλήρωσε. «Όταν λέω ότι ήταν άσχημο, περισσότερο εννοώ ότι ένιωθα απαίσια. Αλλά πραγματικά, σε σχέση με το τι γίνεται με τον COVID, δεν ήταν άσχημο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Όταν είσαι άρρωστος, νιώθεις απίστευτα απαίσια», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Με αφορμή το τραγούδι «Male Fantasy» που έχει συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «Happier Than Ever», η Μπίλι Άιλις αναφέρθηκε και στους εφιάλτες που έβλεπε στον ύπνο της, από όταν ήταν 11 χρόνων. Όπως είπε «ως γυναίκα, πιστεύω ότι το πορνό είναι εξευτελιστικό. Για να είμαι ειλικρινής, το περιεχόμενο που έβλεπα πιο πολύ ήταν παραστατικό. Άρχισα να παρακολουθώ πορνό, όταν ήμουν περίπου 11 ετών. Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε το μυαλό μου. Νιώθω απίστευτα συντετριμμένη για αυτήν την έκθεση». 

Η Μπίλι Άιλις αποκάλυψε πως αργότερα κατάλαβε ότι το πορνό «επηρέασε αρνητικά ό,τι σκεφτόμουν για τις σχέσεις και το σεξ. Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα 'όχι' στα πράγματα που δεν ήταν καλά, γιατί πίστευα πως αυτά ήταν που -υποτίθεται πως- έπρεπε να με ελκύουν».  «Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό έχει τέτοια πέραση. Και είμαι πολύ οργισμένη με τον εαυτό μου που πίστευα ότη ήταν ΟΚ. Ο τρόπος που παρουσιάζονται τα γεννητικά όργανα της γυναίκας στο πορνο, είναι γ... τρελός. Κανένας κόλπος δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Κανένα γυναικείο σώμα δεν είναι έτσι, στην πραγματικότητα. Δεν γεννιόμαστε έτσι», σημείωσε η Μπίλι Άιλις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA