Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη ματιά, λένε, δεν ξεχνιέται ποτέ... Αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος όταν είδε τη Δέσποινα Βανδή, για πρώτη φορά, δεν την ξέχασε ποτέ. Τη συνάντησε ένα βράδυ το 1996, όταν η τραγουδίστρια μεσουρανούσε στις αθηναϊκές πίστες στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη. Και ποιος θα περίμενε ότι 25 χρόνια μετά, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα ήταν ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή με τον έρωτά τους να μην κρύβεται... 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή - Είμαι ευτυχισμένος»

Την αποκάλυψη αυτή για την πρώτη του συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή την έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (20/12). 

«Μου άρεσαν τα μπουζούκια και πήγαινα. Γιατί ακούω κι αυτό, ότι τώρα ο Μπισμπίκης πάει στα μπουζούκια. Και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη, παντού πήγαινα. Έχω πάει στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Μια χαρά ήταν. Με τον Σφακιανάκη ήταν τότε. Παντού πάω, δεν έχω στεγανά ότι ο Μπισμπίκης πάει στα Εξάρχεια και στα rock bar.. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ούτε είμαι κουλτουριάρης καθόλου» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, είδε για πρώτη φορά την Δέσποινα Βανδή πριν από περίπου 25 χρόνια, όταν εκείνη ήδη αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στις αθηναϊκές πίστες, ενώ αυτός ήταν μόλις 20 ετών. Το σχήμα, που είχε παρακολουθήσει από κοντά τότε ο Μπισμπίκης ήταν το Νότης Σφακιανάκης - Δέσποινα Βανδή στο Rex, το οποίο είχε προκαλέσει «σεισμό» στη νυχτερινή Αθήνα.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν 27 χρόνων και ήδη είχε βγάλει δύο δίσκους, οι οποίοι γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Ποιος να το φανταζόταν ότι οι δυο τους το 2021 θα ήταν μαζί και ευτυχισμένοι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA