Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου ένα μήνα, στα τέλη του Νοέμβρη, η Δέσποινα Βανδή είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Μαρίνα Πατούλη, μετά από εμφάνιση της δεύτερης στη σκηνή του Just The Two Of Us. Η τραγουδίστρια είχε κάνει σκληρή κριτική στην κυρία Πατούλη, με αποτέλεσμα εκείνη να νιώσει άσχημα και να θέλει στη συνέχεια να αποχωρήσει από το σόου. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη φορά που είδε από κοντά την Δέσποινα Βανδή πριν από 25 χρόνια

Τα «καρφιά», βέβαια, δεν έμειναν στο πλατό του Just, αλλά συνεχίστηκαν και έξω από αυτό με τη Μαρίνα Πατούλη, να μην ξεχνάει τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή. Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) στην κάμερα του MEGA, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει σχόλιο, δεν την άφησε να πάει χαμένη. 

«Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Γνώρισα ωραίους ανθρώπους. Η κριτική επιτροπή έχει τον ρόλο της. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη» είπε η Μαρίνα Πατούλη. Δεν ξέρουμε, βέβαια, πώς θα το πάρει η τραγουδίστρια αυτό το νέο σχόλιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA