Μενού
  • Α-
  • Α+

Επέτειο γάμου γιορτάζουν την Τρίτη (28/12) η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, οι οποίοι κλείνουν τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου και η παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μια κοινή και ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογραφία τους, μέσα από τον φακό της Ρούλας Ρέβη.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Η υποστήριξη της Μελέτη και τα καρφιά της Τσιμτσιλή για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά

«Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις και εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι και ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά και γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω και να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη.

Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου.

Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, και ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε.

Και για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση και όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το «μέτρημα» έχει άλλη αξία.

https://www.instagram.com/p/CYBgVWCMvtJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν "ήρωα" και "άγιο άνθρωπο", είμαι σίγουρη, όμως, πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί. Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, και σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα.

Έχει και αυτός τα "στραβά του", αλλά είναι λιγότερα από τα καλά του!

Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ?

Και απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό?

Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Και δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες.

Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική Πειθαρχία, στο οτιδήποτε αποφασίσει και μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι "ό,τι να ‘ναι", λυπάμαι!

Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε. Μιλάμε για ώρα.

Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός κι απελπιστικά λεπτομερής.

Μην περιμένετε να πω τα καλά του, και αυτό γιατί απλά δεν είμαι χαζή!

Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα σόσιαλ είναι και γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν και πολλά πολλά μάτια. Επομένως, χρόνια μας πολλά και χωρίς tag, χωρίς mention.

Υγ: σε 24 ώρες η ανάρτηση αυτή θα αυτοκαταστραφεί

Με τη σειρά του ο Θοδωρής Μαροσούλης ανέβασε σε insta story μια φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με αφορμή τα τέσσερα χρόνια γάμου και έγραψε «μαζί πιο δυνατοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA