Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από αρκετά χρόνια αποχής ο ηθοποιός Νίκος Ασημάκης, ο οποίος είχε παίξει σε αρκετές σειρές των '90s, αλλά και αργότερα στην επιτυχημένη σειρά Ιδιαιτέρα για Κλάματα με τη Σοφία Αλιμπέρτη, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τα πάθη του, αλλά και την κακή συνεργασία του με το Μάρκο Σεφερλή

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ γιατί το θέλω εγώ, όχι αυτοί» - Ποιο το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο Νίκος Ασημάκης είπε πως ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που τον «ανακάλυψε» επαγγελματικά, στο πλευρό του οποίου έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘90 «Τα επτά κακά της μοίρας μου» που προβαλλόταν από το Mega.

Για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του ANT1, «Ιδιαιτέρα για κλάματα», Σοφία Αλιμπέρτη είπε πως δυστυχώς έχουν χαθεί, ενώ δεν έκρυψε πως «τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου “την ψώνισα”, αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε». Εξήγησε δε ότι «τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα».

Σχέσεις δεν έχει ούτε με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους, τους οποίους και εξήγησε: 

«Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο». 

Τέλος, ο Νίκος Ασημάκης παραδέχτηκε ότι «είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA