Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Νίκος Ζερβός για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, τον οποίο στήριξε για ακόμα μία φορά αναφορικά με τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες, ενώ η συζήτηση πήγε και στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Βίκυ Πρωτογεράκη - «Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο»

«Έτσι ήταν το στυλ του Τζούμα από πάντα. Είναι κυνικός όταν μιλάει. Φυσικά και δεν εννοούσε ότι θα σκότωνε γυναίκες. Και εγώ είπα ότι θα καρύδωνα αλλά ήταν μια φανερή πλάκα. Είναι “μαύρο χιούμορ”, ο Κωνσταντίνος Τζούμας σέβεται τις γυναίκες.

Ο Τζούμας έχει έναν δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο, έχει μαύρο χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος σέβεται τις γυναίκες απεριόριστα και τους έχει φερθεί πάρα πολύ καλά. Το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν ήταν να σκοτώσει μια γυναίκα. Εγώ προτιμώ τον όρο ανθρωποκτονίες και όχι γυναικοκτονίες, είναι όλοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζερβός.

Όσον αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Ζερβός δήλωσε πως «αναγκαστικά το έχω παρακολουθήσει, θέλω δεν θέλω. Εμένα μου είναι όλοι συμπαθείς, θα ήταν ψέμα να πω ότι τον αντιπαθούσα. Τώρα το πώς την "πάτησε" ο Παναγιωτόπουλος δεν ξέρω. Αν ενημέρωνε τις συντρόφους του για τα βίντεο, αν είναι κοινή συναίνεση, δεν είναι έγκλημα. Η γκάφα του είναι ότι δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ούτε στους φίλους του».

Τέλος, σχετικά με την είδηση ότι τα ακίνητα του Πέτρου Φιλιππίδη θα βγουν σε πλειστηριασμό, ο Νίκος Ζερβός δεν έκρυψε την έκπληξή του:

«Τον ήξερα ως εύρωστο. Μου φαίνεται περίεργο να μην έχει λεφτά. Δεν είχα ιδέα για τους βιασμούς. Ήξερα ότι ήταν απότομος, άλλο αυτό κι άλλο να διαβάζω ότι πήγε να βιάσει κοπέλες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA