Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα παρασκήνιο από την πρεμιέρα της παράστασης Νικοτιτανικός που ανέβηκε στην Κύπρο αλλά δε μακροημέρευσε και όπου πρωταγωνιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης, περιέγραψε με αιχμηρό τρόπο ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου - που συμμετείχε, επίσης, στην παράσταση.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Ρέππας: «Με κατηγόρησαν ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

Στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο Σίγμα της Κύπρου, μεταξύ άλλων, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου είπε χαρακτηριστικά:

«Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε, όμως, τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω. Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε. Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε. Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε, τέλος πάντων, γιατί δεν είχε καμαρίνι».

«Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω και εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα» συνέχισε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA