Με σφοδρή χιονόπτωση να πλήττει την Αττική από το πρωί της Δευτέρας (24/01) και ειδικά τα βόρεια του νομού να έχουν ντυθεί στα λευκά, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια και να απολαύσει το χιόνι.
Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη: Το προγραμματισμένο χειρουργείο που δεν έγινε και ο αυτοσαρκασμός για τον κορονοϊό
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της και δεν έκρυψε πως πάντα κάνει σα μικρό παιδί.
«Αυτό δεν θ’ αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.