Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου (29/1), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο.
Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Λίγο πριν σκοτωθεί, γιόρταζε σε πάρτι γενεθλίων με τον Καπουτζίδη
Οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «ΣΕΡΡΕΣ».
Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου «Ήβη», μίλησε στο MEGA, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού. «Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι…», ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση».
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.