Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι και Ρούλα Κορομηλά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τις εξελίξεις γύρω από το θάνατό του. Η παρουσιάστρια, επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ξεσπάσει και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 19χρονου Αλκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία λόγια του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” μέ έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος» έγραψε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα! Τη χάσαμε! Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα την βρούμε… Μίσος! Ύβρεις! Δολοφονίες! Βιασμού! Κακοποιήσεις! Αδικίες! Κρίμα! Θλίψη! Προβληματισμός! Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA