Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την σημερινή κατάσταση στο θέατρο, αλλά και τη συμπεριφορά του κόσμου όταν τον βλέπει κάπου έξω, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην κάμερα  της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων πως δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται, κάτι που έχει αντιληφθεί και ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Από τι οικογένειες βγαίνουν οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια;

«Δεν είναι το φόρτε μου οι φωτογραφίες. Αν τρως και έρχεται ο άλλος για φωτογραφία, κάτι δεν έχεις κάνει καλά. Δεν έρχονται. Ξέρουν πάρα πολύ καλά. Ξέρει ο κόσμος και τι περιμένει από τον καθένα. Σε εμένα δεν έρχονται να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

«Η συμπεριφορά του κόσμου τα τελευταία χρόνια στα θέατρα που παίζω εγώ είναι άψογη. Ούτε κινητά τηλέφωνα. Αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται. Δεν το επιβάλλεις για να κάνει τον κακό, αλλά γιατί σέβεσαι το εισιτήριο που έχουν πληρώσει. Αν τους έλεγα, μπείτε μέσα και κάντε ότι θέλετε, δεν θα έκανα θέατρο, αλλά θέαμα», συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήμουν συγκεντρωτικός. Μπορείς να ήμουν καταπιεστικός, αλλά πάντα είχα το βλέμμα να γίνει η δουλειά καλύτερη. Άνθρωποι που διαφωνούν μαζί μου σίγουρα υπάρχουν. Τώρα οι ανώνυμοι του διαδικτύου, που είναι μια φυλή, δεν έχουν κύρος, άρα είναι άκυροι. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», είπε για τα σχόλια που δέχεται στις δουλειές του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA