Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της μίλησε η Κατερίνα Βρανά. Η stand up comedian τόνιζε πως το κοινό στην Ελλάδα ήταν έτοιμο να την υποδεχτεί μετά από όλα όσα πέρασε και δηλώνει πως «έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ και έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε». 

«Η δύναμη μου ήταν το χιούμορ μου, ότι δεν με πήρε από κάτω. Και τώρα εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά είναι φυσιολογικό αλλιώς θα ήμουν στο ψυχιατρείο. Τίποτα από αυτά που έπαθα δεν ήταν τελειωτικό. Δεν μου είπαν ποτέ δεν θα ξαναπερπατήσεις, δεν θα ξαναδείς, μου είπαν “πάρ΄το πάνω σου”. Οπότε περιμένουμε να δούμε, πιστεύω μέχρι να πάω 70 θα έχω στρώσει» είπε η Κατερίνα Βρανά στον ALPHA. 

Η κωμικός αποκάλυψε πως προβληματίστηκε πριν ανέβει ξανά στη σκηνή με acts σχετικά με τα όσα είχε βιώσει. Ευτυχώς, όμως, το κοινό ήταν ανοιχτό και την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. «Για κάποιο λόγο το κοινό ήταν έτοιμο, φοβόμουν γιατί ήξερα ότι είχαμε ταμπού. Όταν έκανα την πρώτη βραδιά, έγινε χαμός, ήταν ένα πάρτι από κάτω κι εκεί είναι που έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ και έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε, πιο αργά από άλλες χώρες», είπε η Κατερίνα Βρανά. 

Επίσης η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε και στην κριτική που της ασκήθηκε για τη φορά που χαρακτήρισε τον εαυτό της «ανάπηρη»: «Αυτός είναι ο δόκιμος όρος στην ιατρική. Με τις λέξεις θα παίξουμε; Αντί να γκρινιάξεις αν θα το πεις “ανάπηρη” ή “ειδικές ανάγκες” φτιάξε πρόσβαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA