Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το εάν θα ήθελε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί, την κρίση των 40, το ξεκίνημά του στην τηλεόραση, τη συμμετοχή ηθοποιών σε ριάλιτι, αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και το κίνημα MeToo.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Ο διάλογος με τη Ναταλία Γερμανού που προκάλεσε την οργή του Twitter

«Αν θα μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, νομίζω θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. ένας πρώτος απολογισμός είναι θετικός, δε μετανιώνω που δεν παντρεύτηκα», είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε ότι «Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Με τρόμαξε η επιτυχία. Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι ότι είμαι σεμνός, αλλά γιατί είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, ό,τι και να έκανα, μου φαινόταν λίγο», παραδέχτηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος αυτοσαρκάστηκε και στο θέμα του χρόνου που περνάει λέγοντας ότι «Λόγω DNA δεν ασπρίζουν τα μαλλιά μου, ζω την τραγωδία του καθ’ υποψία βαψομαλλιά».

Δεν έκρυψε πως «Αν ξαναζούσα την ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Το σεξ είναι στιγμιαίο και ξεχνιέται, δε θυμάσαι και τίποτα, ενώ θυμάσαι πολλά από ωραίους χορούς είτε με γυναίκα, πιο πολύ και έντονα θυμάμαι χορούς με γυναίκα ή ένα χορό σε πανηγύρι». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις υψηλές αμοιβές της τηλεόρασης την περίοδο που ξεκινούσε την καριέρα του χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «πλούσιο» για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι μπορεί να κάνει πράγματα που θέλει να κάνει.

«Όταν είχα την τύχη το 1999 που έκανα το Κάτι τρέχει με τους Δίπλα να περνάει ένα τρένο με λεφτά, φρόντισα να μην τα πάρει ο άνεμος. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι, όμως, ανεμοσκορπίσματα», εξήγησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όταν ρωτήθηκε τη γνώμη του για τη συμμετοχή νέων ηθοποιών σε ριάλιτι, η απάντησή του ήταν σαφής: «Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που τότε θεωρούνταν κατώτερου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα δεν μπορώ να σνομπάρω. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;», είπε. 

Τέλος, όσον αφορά το MeToo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η τοποθέτησή του είναι ξεκάθαρη:  «Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να αποκαλύπτεται ότι δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Ακόμα κι αυτοί που δε σύρθηκαν στη δικαιοσύνη, στιγματίστηκαν δίκαια γιατί μπορεί κάτι να μην είναι ποινικά κολάσιμο, αλλά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο χώρο του πολιτισμού είναι βασικό συστατικό. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες και τελικά, γελοιοποιήθηκαν. Αν δεις αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA