Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του γιου του, την καριέρα του, αλλά και τα περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Η πιο δύσκολη ημέρα στις Άγριες Μέλισσες, ο Survivor Μαρτίκας και η νέα είσοδος στον Σασμό

«Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Ήξερα ότι θα είμαι δοτικός αλλά δεν ήξερα πόσο. Ήξερα ότι θα αγαπάω το παιδί μου αλλά δεν ήξερα ότι θα αφήνω τον εαυτό μου απ’ έξω. Η σύζυγός μου είναι η κολόνα του σπιτιού. Ξέρω ότι αν δεν ήταν αυτή τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και σε μένα και στην οικογένεια», είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Όσον αφορά τον ρατσισμό που βίωσε, σχολίασε πως «περπατούσα το βράδυ όταν ήμουν πιο μικρός -και τώρα- και επειδή το μυαλό του κόσμου σαλεύει και φοβάται ότι θα του επιτεθείς, πήγαιναν πιο γρήγορα ή έκαναν στην άκρη. Εγώ γιατί θα πρέπει να αλλάξω δρόμο για να μην φοβούνται; Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA