Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ηθοποιό Άννα Μενεκάκου θα έχει το βράδυ της Παρασκευής (18/2) καλεσμένη ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή After Dark του OPEN. Μάλιστα, όπως είδαμε στο απόσπασμα από το επεισόδιο που προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha, η σύντροφος του Σωτήρη Τσαφούλια, θα μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε. Παράλληλα, εξηγεί και το γιατί δεν το αποκάλυψε νωρίτερα.

«Στον χώρο δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παρά βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα. Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα που να κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα, "Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με".  Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα, σκέφτηκα "πως θα το πω στη μαμά μου αυτό;" γιατί θα στεναχωρηθεί», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Τζώρτζη: Υπέστησα σεξουαλική παρενόχληση στα 12 έτη από παπά - Δεν πήγα ξανά στην εκκλησία

Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, "εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;", ε δε βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στο χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες όταν ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, "δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από το χάρτη".

Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια» ανέφερε η Άννα Μενενάκου στον Θέμη Γεωργαντά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA