Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε στο εξομολογητήριο του «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής (18/2) και - μεταξύ άλλων - παραδέχτηκε στον Θέμη Γεωργαντά πως έχει ψάξει τον εαυτό του στο διαδίκτυο για να δει τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνον, ιδιαίτερα στις αρχές του 2021 όταν είχε ακουστεί πως θα έμπαινε στο Survivor, χωρίς να κρύψει πως έχει επηρεαστεί από σχόλια που έχει διαβάσει. «Ψάχνω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχαν πέσει τα φώτα πάνω μου, χωρίς να το θέλω τόσο πολύ. Ήθελα να δω τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Με επηρέασαν τα σχόλια που γράφτηκαν για μένα. Παρακολουθούσα αρκετά το Twitter, ήταν καυστικό. Αν και δεν κάνω αναρτήσεις, έβλεπα τα σχόλια», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

«Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με αυτά που διάβαζα γιατί μπορεί να μην ισχύουν ή και να ισχύουν. Άλλες φορές έβλεπα κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο, όπως για το τραγούδι. Βλέπω ό,τι γράφεται και αφορά εμένα. Πολλές φορές άλλαζα κανάλι, γιατί ήξερα τι θα πουν για μένα. Δεν με έχει πειράξει που έλεγαν για μένα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν τόσο πολύ τα φώτα πάνω μου. Ήθελα να υπερισχύσει η μουσική», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Σβήγκος: «Ενιωθα βιασμένος, δεν ήξερα τι να πω στους γονείς μου»

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον κολλητό του φίλο, ο οποίος πριν δέκα χρόνια πέθανε μπροστά του λέγοντας πως τότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε.

«Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια. Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και "έφυγε" μπροστά μου. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA