Μενού
  • Α-
  • Α+

Ύστερα από την αγωγή που κατέθεσε κατά του ΣΕΗ ο Γιώργος Κιμούλης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, όντας Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου και δεδομένου ότι η αγωγή στρέφεται και εναντίον του, μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη. «Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των κοριτσιών που υποστήριξαν δημόσια ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν μια απόφαση του ΔΣ του σωματείου στο οποίο εγώ δε μετέχω. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία. 

Θεώρησε ότι προσβάλλει το σωματείο όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο απαλλάσσει κιόλας, βάζει και υποθέσεις στο αρχείο, δε μοιράζει ποινές», εξήγησε ο Πασχάλης Τσαρούχας. 

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Ιωακειμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές, να ζητήσει βοήθεια ειδικού»

Τόνισε δε πως «όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Υπάρχουν τα πρακτικά της εξέτασης των καταθέσεών τους, τα οποία με αριθμό πρωτοκόλλου παρέλαβε ο μηνυτής μας. Και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Έχουν γίνει τα πάντα. 

Η απόφαση του ΔΣ ήταν να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις συγκεκριμένες καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Από τη στιγμή που έρχεται η υπόθεση, εγώ είμαι υποχρεωμένος να τις καλέσω να καταθέσουν, όπως και τον ίδιο να τον ενημερώσω για το τι είπαν και να απαντήσει. Εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε κανονικά και θα κλείσουμε την υπόθεση».

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι «εκκρεμεί η τελευταία συνεδρίαση του πειθαρχικού στην οποία ο Γιώργος Κιμούλης έχει κληθεί να απολογηθεί επί των καταθέσεων των κοριτσιών και αντί να απολογηθεί, προτίμησε να μας στείλει αγωγές. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τέλος, δεν έκρυψε πως «μίλησα με τον δικηγόρο μου και δεν ανησυχώ για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ γιατί έχει τόσο σωστά και τυπικά τηρηθεί η διαδικασία. Σε όλα τα ζητήματα που βάζει ο κύριος Κιμούλης στην αγωγή του υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία, λεπτομέρειες και τεκμηρίωση. Μακάρι η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο για να μάθει η κοινωνία όλες τις λεπτομέρειες», κατέληξε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA