Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό η γνωστή ηθοποιός, Θεοδώρα Σιάρκου, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», η οποία όπως ανακοίνωσε θα συνεχιστεί και για τρίτο κύκλο επεισοδίων και στη συνεργασία που είχε στη σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Πασχάλης Τσαρούχας: Υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που βάζει στην αγωγή του ο Γιώργος Κιμούλης

«Η βόμβα έσκασε πολύ γρήγορα. Ο Πέτρος μπήκε στο νοσοκομείο και αφότου βγήκε από το νοσοκομείο, δεν ξαναγύρισε στο γύρισμα. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, συνεργάστηκα πολύ αρμονικά μαζί του πέντε μήνες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ξέρω, δεν είχα συνεργαστεί με τον κύριο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο ή την τηλεόραση, όλα αυτά τα χρόνια που είχε την εξουσία που είχε και ήταν θιασάρχης και ακούγονταν γι΄αυτόν διάφορα ότι ήταν κακοποιητικός και ότι στη διάρκεια μιας πρόβας μπορεί να προσβάλλει, να γίνει βίαιος με την έννοια να πετάξει ένα τασάκι, μια καρέκλα ή να μιλήσει προσβλητικά σε κάποιον συνάδελφο. Αυτά τα ξέραμε, ήταν γνωστά δηλαδή στον χώρο, δεν ξέραμε τίποτα για βιασμούς, πέσαμε από τα σύννεφα», δήλωσε η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η ίδια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα» όπου παίζει και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για τον οποίο η Θεοδώρα Σιάρχου είπε: «Τον κύριο Κιμούλη, τον θαυμάζω, δεν τον έχω δει αυτόν τον χαρακτήρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA