Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Ντουμπάι βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της και εκτός από βουτιές στην πισίνα, βόλτα στην έρημο και βραδινές εξόδους, το πρόγραμμα περιελάμβανε και βόλτα με τεράστια, υπερπολυτελέστατη λιμουζίνα όπως μαρτύρησαν stories στο προφίλ της στο Instagram . 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο ραντεβού στα Καμένα Βούρλα και η συζήτηση για γάμο

Βέβαια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει η ίδια και προκειμένου να προλάβει κακοπροαίρετα σχόλια από followers και μη, τη λιμουζίνα τη νοίκιασαν όλοι μαζί για μία μόνο ώρα απλά «για την εμπειρία και τη φωτογραφία» με την Ιωάννα Τούνη να παραδέχεται ότι δεν είχε ξαναμπεί σε λιμουζίνα. 

«Πριν προλάβετε να πείτε οτιδήποτε, δεν κυκλοφορούμε στο Ντουμπάι με λιμουζίνα, με ταξί κυκλοφορούμε κι εκεί στριμωχνόμαστε πέντε άτομα που είναι παράνομο, αλλά τους παρακαλάμε να μας πάρουν όλους μαζί», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ για το κόστος λέγοντας πως «όλη η κομπανία άφραγκη μετά από αυτό το ταξίδι». Όπως και να έχει, βέβαια, ήταν τελευταίο βράδυ στο Ντουμπάι, οπότε άξιζε η υπέρβαση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA