Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Αρζόγλου σχολίασε στην εκπομπή Happy Day τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ κα ορισμένων ηθοποιών, ο οποίος, μάλιστα, στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τη δική του συνεργασία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη ως «οδυνηρή». «Γελάω με όλη αυτή την αντίληψη “εγώ και ο θίασος μου”. Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα, χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα "μπράβο"», είπε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου και πρόσθεσε: 

«Για να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να άρχεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ».

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτα Βλαντή: Ποια ερώτηση θεωρεί πάρα πολύ άκομψη - «Είμαι πολύ περήφανη για το MeToo»

Σε ερώτηση τι θα έκανε εκείνος εάν λάμβανε και εκείνος μήνυση, ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε μια μάλλον ανατρεπτική απάντηση λέγοντας, «πάλι θα γέλαγα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και εγώ μια αγωγή, κατ’ αρχήν έχω λάβει είκοσι τουλάχιστον, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου. Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο, ο θίασος όλος», εξήγησε ο ίδιος.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η εμπειρία μου, όμως, είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Έχει πέσει δηλαδή ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι. είναι σα να περνάει ένα τανκς πάνω από ένα μυρμήγκι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA