Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρένα Μόρφη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν μερικούς μήνες, εξήγησε γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα, γιατί δεν τη φοβίζει η δημόσια κατακραυγή και γιατί θα δεχόταν πρόταση για talent show. «Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στη Δέσποινα Τσόκου.

Η Ρένα Μόρφη απέκτησε τον Αύγουστο την κόρη της και εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα. «Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους. Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου. Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του» εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε πως, «παλαιοτέρα δεν έκανα μεγάλα σχέδια, για να μην απογοητευτώ».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Στάνκογλου: Επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φιλήσεις άνδρα στο στόμα

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η δημόσια κατακραυγή είναι κάτι που δεν την φοβίζει. «Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ», ανέφερε στην «Ελένη». «Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα», κατέληξε στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια, η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στην ΕΡΤ την εκπομπή «Μουσικό Κουτί».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της Ρένα Μόρφη στην εκπομπή «Ελένη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA