Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μοντέλο Hailey Bieber, σύζυγος του τραγουδιστή Justin Bieber, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (10/3) με συμπτώματα εγκεφαλικού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ένα μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της, ο οποίος προκαλούσε αίσθημα έλλειψης οξυγόνου. Ευτυχώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε γρήγορα και η Hailey Bieber γύρισε σπίτι της αν και παρακολουθείται ακόμα στενά από γιατρούς.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε story στο προφίλ της στο Instagram όπου περιέγραψε όσα έζησε ως μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη: Τζάστιν Μπίμπερ: Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

«Την Πέμπτη το πρωί, καθόμουν και έτρωγα πρωινό με το σύζυγό μου όταν ξεκίνησα να βιώνω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Εκεί βρήκαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλο, ο οποίος ευθυνόταν για το αίσθημα έλλειψης οξυγόνου, όμως, το σώμα μου κατάφερε να το ξεπεράσει μόνο του εντός λίγων ωρών. Αν και αυτή ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου, είμαι σπίτι τώρα και αναρρώνω και είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους φανταστικούς γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν! Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν κάποιο μήνυμα εκφράζοντας τις ευχές και το ενδιαφέρον τους και για όλη την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η Hailey Bieber. 

Πάντως, πριν ένα μήνα ο Justin Bieber είχε κολλήσει κορονοϊό και οι γιατροί εξετάζουν εάν αυτό που έπαθε η Hailey έχει κάποια σχέση αν και η ίδια δημόσια δεν έχει αποκαλύψει εάν είχε κολλήσει από το σύζυγό της και εκείνη κορονοϊό ή όχι.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA