Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (15/3). Η κόκκινη ομάδα είχε την τύχη να δει βίντεο με μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επικοινώνησε ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, γεγονός που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη.

Ο Κώστας Πηλαδάκης έστειλε μήνυμα στην σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Μας έχετε με υπογλώσσια με τόσα ντέρμπι. Στον Αγιο Δομινίκιο μαζί με τα κιλά σου θα αφήσεις και το αποτύπωμά σου», ήταν μερικά από τα λόγια του επιχειρηματία προς την αγαπημένη του και κατέληξε λέγοντας: «Μου λείπεις πολύ!». Η ίδια, συγκινημένη, είπε: «Νιώθω για πρώτη φορά ότι μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο για πάντα. Να με περιμένεις».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου - Ήταν φρικαλέο»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε και άλλες συγκινήσεις στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τής μετέφερε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνη και έγινε έξαλλη. Ο Τακης Καραγκούνιας είναι ο «πρωταγωνιστής» στους τσακωμούς τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά το συμβούλιο της Δευτέρας (14/3) βλέπει σκευωρία πίσω από όσα ειπώθηκαν τόσο για τον ίδιο όσο και για ορισμένους συμπαίκτες του.

Ο Τάκης μάλιστα μετέφερε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τα πάντα σε σχέση με όσα αναφέρθηκαν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την ίδια: «Η Ευρυδίκη έκανε το εξής. Πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με εσάς πριν το συμβούλιο, ώστε να καλύψουν το δικό τους κ…ο…. Μόνο που μπροστά σου το παίζει φίλη κι από πίσω λέει η πασαρέλα, το μανεκέν και δεν βοηθά σε καμία δουλειά. Της λέω γιατί δεν τα λες στην ίδια; Η Κάτια φέρθηκε με αφέλεια αλλά πιστεύω ότι είναι κι αυτή στο κόλπο».

Η Ναυσικά που πήρε τον λόγο συνέχισε: «Χθες στο συμβούλιο ειπώθηκαν κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες ότι η Ναυσικά κάνει διακοπές, να τη διώξουμε μαζί με το παρεάκι της, ότι είμαι τεμπέλα… Πραγματικά είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό προέκυψε επειδή τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη κι αυτός τις έκαψε και τις έβγαλε στη φόρα. Μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτήν τη φορά λέει την αλήθεια. Όλα για τις ψήφους. Είναι εμετικό κι αηδία αυτό το πράγμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA