Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής στην εκπομπή Super Κατερίνα

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Κωστής: Συγκινεί για τη μάχη με τον καρκίνο - «Δεν το είπα πουθενά, μου αρέσει να κοιτάω μπροστά»

«Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχει μία αναβολή όταν γίνεται μία δίκη, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Κωστής, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα άτομα καθυστερούν να καταγγείλουν ένα περιστατικό σεξουαλικής ή άλλους είδους παρενόχληση. 

«Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Να μην αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα. Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πάμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν θα πάω, γιατί πολεμάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου», επεσήμανε ο Τάσος Κωστής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA