Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βραδιά της 94ης απονομής των Οσκαρ ανήκει στον Γουίλ Σμιθ τόσο για τους σωστούς όσο και για τους λάθους λόγους. Ο ηθοποιός κατάφερε όχι μόνο να πάρει το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου, αλλά και να συζητούν όλοι το όνομά του την επόμενη ημέρα, μετά το χαστούκι που έριξε στον παρουσιαστή, Κρις Ροκ, επειδή έκανε ένα κακόγουστο αστείο για την σύζυγό του, η οποία έχει διαγνωστεί με αλοπεκία και ξύρισε τα μαλλιά της. Το χαστούκι φάνηκε δυνατό σαν γροθιά, αλλά πολλοί χρήστες στο Twitter άρχισαν να εκφράζουν τη δυσπιστία τους για το περιστατικό. Ήταν άραγε ένα πραγματικό ξέσπασμα θυμού ή ένα διαφημιστικό κόλπο; 

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ: Οταν ο πατέρας του χτυπούσε τη μητέρα του μέχρι κατάρρευσης - «Την έβλεπα να φτύνει αίμα»

Χρήστης του Twitter δημοσίευσε σε slow motion το «ηχηρό» χαστούκι βάζοντας τη λεζάντα: «Ο Chris Rock κάνει μορφασμούς για αυτό που ξέρει ότι έρχεται. Το χέρι του μετά βίας τον βρίσκει . Οι ηθοποιοί, ειδικά οι ηθοποιοί δράσης όπως ο Will Smith, ξέρουν πώς να τραβήξουν μια σφαλιάρα. Αυτό ήταν σκηνοθετημένο».  Το βίντεο έγινε viral: «Αυτό έλεγα κι εγώ. Τα Όσκαρ είναι τόσο πεθαμένα, που κανείς δεν νοιάζεται. Ωστόσο, αυτό είναι το μόνο για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα», γράφει ένας χρήστης. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Περασμένα ξεχασμένα» λέει ο Ντίντι 

Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους», δήλωσε ο ράπερ Σον «Diddy» Κομπς, μετά το χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός στον κωμικό στην 94η απονομή των βραβείων Οσκαρ κάνοντας τον γύρο του κόσμου. Ο Ντίντι πήρε την σκυτάλη από τον Κρις Ροκ στην παρουσίαση μετά το επεισόδιο. Όπως αναφέρει το Page Six, ο 52χρονος ράπερ επιβεβαίωσε ότι ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μετά το τέλος της τελετής απονομής των Όσκαρ, στο after party του Vanity Fair και ότι πλέον όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε», δήλωσε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια», συμπλήρωσε ο ίδιος. Φαίνεται πως όντως ήταν όλα καλά στο after party του Vanity Fair, με τον Γουίλ Σμιθ να χορεύει όλη νύχτα και να τραγουδάει τις επιτυχίες του. Ο Κρις Ροκ αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση κατά του Γουίλ Σμιθ, δείχνοντας να μη θέλει να δώσει συνέχεια. Η μόνη αντίδραση από πλευράς της Ακαδημίας ήταν ένα tweet πως καταδικάζει τη βία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA