Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με τη μέση της, το οποίο την ανάγκασε να παίρνει βαριά παυσίπονα στα οποία εθίστηκε, όπως δε δίστασε να παραδεχτεί. «Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν. Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου, δηλαδή από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους. Ο γιατρός είχε πει ότι ήταν οδύνες», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός λέγοντας πως «Αυτά τα βαριά φάρμακα, επειδή το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, αλλά εγώ έπρεπε να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς, δεν απορροφείτο το χάπι. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Μου έβγαλαν το διατροφολόγιό μου, μου το μαγείρευαν για να είμαστε σίγουροι ότι έχει μαγειρευτεί σωστά».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Λέχου: «Δεν με ένοιαζε η εικόνα μου - Απέκτησα αυτοπεποίθηση σιγά σιγά, ήμουν πάρα πολύ δειλή»

«Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα αρκετά. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα φάρμακα ούτε τίποτα. Οπότε για να μη γίνει το πρόβλημα από ευκαιριακό που ήταν, μόνιμο πήγα σε ανθρώπους που ήξεραν να το κάνουν και με βοήθησαν πάρα πολύ», πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Εξήγησε δε πως «είχα εθιστεί στα παυσίπονα με κρύο ιδρώτα, με εμετούς με τρέμουλο. Έπαθα στερητικό κανονικό όταν τα έκοψα», ενώ παραδέχτηκε πως έχει «μεγάλο φόβο με τους εθισμούς, θέλω να είμαι ανεξάρτητη να ορίζω τον εαυτό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA