Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Το ψέμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor και η Ελληνίδα που ξεχώρισε στα Όσκαρ

Δεδομένου ότι είναι και η ίδια μητέρα, η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram, δεν έκρυψε πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια μητέρα σκότωσε το ίδιο της το παιδί.

«Έβλεπα ειδήσεις: "Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της". Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη "μητέρα", η λέξη "κόρη" και η λέξη "δολοφονία". Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα

Μια "νεκρή" από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. 

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA