Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα Όσκαρ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της διεθνούς showbiz το σαββατοκύριακο, με την 94η τελετή απονομής των βραβείων να χαρίζει τόσο καλές, όσο και κακές στιγμές. Φυσικά στην δεύτερη κατηγορία ανήκει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, το οποίο σόκαρε την κοινή γνώμη. Ας ξεκινήσουμε, όμως, στο σημερινό Τηλεκοντρόλ με τα δικά μας και στη συνέχεια ας περάσουμε στα των Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2022: Σάρωσε το Dune με έξι Όσκαρ - Καλύτερη ταινία της χρονιάς το CODA

Τελικά πόσο χρονών είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Τέσσερις νέοι παίκτες μπήκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Όλο λες ότι κάποια στιγμή θα λιγοστέψουν τα άτομα στον Άγιο Δομίνικο και συνεχώς αυξάνονται. Όσον αφορά πάντως τον σταρ του Tik Tok, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, το κοινό του Twitter τον υποδέχθηκε με χαρά, αφού τον γνώριζε ήδη. Ο κομμωτής και make up artist βρίσκεται εδώ και χρόνια στην ελληνική showbiz.

https://www.tiktok.com/@konstantinosemmanouil/video/7068353255172132101

Το θέμα που προέκυψε, όμως, μετά το επεισόδιο της Κυριακής είναι αν τελικά το «37», που δήλωσε στην ηλικία του ο άνθρωπος που κάνει «τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα», όπως διαβάσαμε στο βιογραφικό του, είναι αλήθεια ή όχι. Ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok λέει άλλα. Ο Εμμανουήλ είχε ανεβάσει ένα απόσπασμα από την εκπομπή TV Weekend του Alter της σεζόν 2005-2006, όπου ακούγεται στο ρεπορτάζ πως είναι 29 ετών. Αν βέβαια ήταν 29 ετών πριν 16 χρόνια, τότε σήμερα είναι τουλάχιστον 45. Έτσι δεν είναι;

Το γλυκό της Ελεονώρας Μελέτη και τα σχόλια στο Instagram

Ένα γλυκό βγήκε να φάει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα στο Σαββατοκύριακο και ήρθε αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου διαδικτυακή επίθεση. Η παρουσιάστρια του MEGA αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της μπροστά από ένα λαχταριστό κομμάτι τούρτας, ωστόσο δέχθηκε πολλά σχόλια από αντιεμβολιαστές, οι οποίοι της έγραφαν πως είναι «προκλητική, καθώς εκείνοι δεν μπορούν να μπουν στο μαγαζί να το φάνε».

Όπως ήταν λογικό, όλο αυτό έβγαλε από τα ρούχα της τη Μελέτη, η οποία επέστρεψε με ένα Instagram Story που εξηγούσε τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ κατέληγε στην απορία «πάτε καλά;». 

Η Ελληνίδα που ξεχώρισε στα Όσκαρ

https://www.instagram.com/p/CbnwaSrvZNC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδιά των Όσκαρ χθες και να μην ασχοληθούμε και με τη δική μας «εκπροσώπηση» στο κόκκινο χαλί; Η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος, λοιπόν, την οποία οι περισσότεροι θυμόμαστε από την παρουσίαση της Eurovision 2006 της Αθήνας μαζί με τον Σάκη Ρουβά, έδωσε το παρών στην 94η τελετή απονομής των βραβείων. 

Η παρουσιάστρια έκανε τη δική της μετάδοση για την εκπομπή LIVE with Kelly and Ryan, ενώ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Η Μαρία Μενούνος επέλεξε να φόρεσε μια πράσινη δημιουργία Celia Kritharioti και ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλοτάκουνα παπούτσια Gianvito Rossi, αλλά και μερικά αστραφτερά κοσμήματα.

Οι αντιδράσεις των συναδέλφων του Γουίλ Σμιθ στο χαστούκι

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και κλείνουμε το σημερινό Τηλεκοντρόλ με ένα tweet που έγινε viral. Κι αυτό γιατί δείχνει τις πρώτες γκριμάτσες (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται) που έκαναν οι συνάδελφοι του Γουίλ Σμιθ, οι οποίοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Dolby Theatre τη βραδιά των Όσκαρ και τον είδαν ζωντανά να ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στον Κρις Ροκ, έπειτα από ένα κακό αστείο που έκανε για τη σύζυγό του.

Από την Μέριλ Στριπ μέχρι τον The Rock, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι αστέρες του Χόλιγουντ έμειναν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, το οποίο δεν περίμενε κανείς. Ακόμη και μοντάζ πάντως να είναι από άλλη περίσταση, είναι σίγουρο πως κάπως έτσι αντέδρασαν (και αντιδράσαμε) όλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA