Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης (31/3) και εξήγησε για ποιο λόγο επικοινώνησε η ίδια με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης: Μαζί στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για βιασμούς ηθοποιοί

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια. Ξέρεις τι; Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Μετά ξεκινάμε πάλι, δύο καλόπαιδα μου έσπασαν τα πλευρά, δεν έμαθα ποτέ το λόγο. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων».

«Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση, ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν. Όχι απλά δεν είχα ιδέα, ούτε καν που το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όχι, έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

Στη συνέχεια δε πρόσθεσε ότι «θα ήθελα αυτή την πληγή, αυτή τη σαβούρα που έχουμε μαζέψει να φυσήξει ένας δυνατός άνεμος και να καθαρίσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA