Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker έκλεψαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy. To ζευγάρι βρέθηκε στο Λας Βέγκας, έβγαλε φωτογραφίες, παρακολούθησε το σόου και στη συνέχεια είπε να εκμεταλλευτεί τη βραδιά και να... συνεχίσει αλλού. Για την ακρίβεια σε ένα από τα πολλά παρεκκλήσια, που βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη της «αμαρτίας».

Διαβάστε ακόμη: Ο «αντίπαλος» του Νίκου Ευαγγελάτου, το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα και η τηλεοπτική απογοήτευση

Σύμφωνα με το αμερικανικό TMZ λοιπόν, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker έκαναν μια μικρή μυστική τελετή, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης. Βρέθηκαν σε παρεκκλήσι του Λας Βέγκας περίπου στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Απριλίου, λίγη ώρα μετά τη λήξη των Grammys και παντρεύτηκαν επί τόπου. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δυο τους είχαν μαζί τους τις άδειες γάμου τους, τις οποίες επέδειξαν στον ιδιοκτήτη του χώρου κι εκείνος με τη σειρά του εκτέλεσε και χρέη μάρτυρα για την τελετή.

https://www.instagram.com/p/Cbq2NohF28N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τον ίδιο τον γάμο, φαίνεται πως τον τέλεσε ένας μίμος του Elvis Presley, ακριβώς όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε ταινίες του Χόλιγουντ. Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker πάντως δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτό τον γάμο. Θα ετοιμάσουν μια επίσημη τελετή με πολλούς καλεσμένους, αλλά φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, προκειμένου να γιορτάσουν με τον πιο λαμπερό τρόπο την αγάπη τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA