Μενού
  • Α-
  • Α+

Με όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το θέμα των νεκρών παιδιών της Πάτρας, ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά και η πανδημία του κορονοϊού έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Βλέποντας ότι ο κόσμος θέλει να μάθει κάθε λεπτομέρεια γύρω από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής ζώνης έχουν αλλάξει εντελώς τη συνηθισμένη σκαλέτα τους. Για να δούμε, όμως, τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Ευαγγελάτος: Χαμός στο Twitter με το on air σχόλιό του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποιος μπορεί να κοντράρει τον Νίκο Ευαγγελάτο;

O Νίκος Ευαγγελάτος και το Live News του MEGA δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο στην απογευματινή ζώνη τις τελευταίες ημέρες. Η επικαιρότητα τους έχει βοηθήσει, ενώ ταυτόχρονα και η εκπομπή έχει πλούσιο ρεπορτάζ, κάτι που έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να της χαρίζει απλόχερα τηλεθεάσεις άνω του 20 ή και 25%. Την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός σε ANT1, Star, ΣΚΑΪ και Alpha, προβάλλει τηλεπαιχνίδια ή μαγειρικά ριάλιτι.

Αυτό, όμως, θέλει να το αλλάξει πολύ σύντομα ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται μετά το Πάσχα να ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, το οποίο να έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Live News. Όσον αφορά τώρα τον κεντρικό παρουσιαστή ή καλύτερα την κεντρική παρουσιάστρια, φαίνεται πως η Ρίτσα Μπιζόγλη, αποτελεί το μεγάλο φοβορί.

Η μεγάλη τηλεοπτική απογοήτευση στον ΑΝΤ1

Άλλα περίμεναν και άλλα είδαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σχετικά με τη δραματική σειρά «H Ζωή του Άλλου». Μπορεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα να σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία, ωστόσο στη χώρα μας το τηλεοπτικό κοινό του γύρισε την πλάτη. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά που προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού, στο 21.00 - 22.30, και δίνει «πάσα» στις Άγριες Μέλισσες, τις τελευταίες ημέρες σημειώνει σταθερά τηλεθεάσεις που δεν ξεπερνούν το 3%. Φυσικά, αυτό προκαλεί πονοκέφαλο στους ανθρώπους του σταθμού, καθώς επηρεάζει και το «βαρύ όπλο» του, που ακολουθεί.

Το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με το πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, δεν θα αλλάξει σταθμό όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» του Alpha. Ωστόσο, θα αλλάξει εκπομπή και θα «χωρίσει» τηλεοπτικά για δεύτερη φορά από τη Φαίη Σκορδά. Αυτό που θέλει τόσο ο σταθμός, όσο και ο Λιάγκας είναι να παρουσιάσει μια εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα, η οποία χρονικά θα τοποθετείται μετά τον Γιώργο Παπαδάκη και πριν το Πρωινό της Φαίης Σκορδά. Ίσως στο 08.00 με 10.00 το πρωί. Οι αποφάσεις λογικά θα ληφθούν λίγο μετά το Πάσχα.

Η Δούκισσα Νομικού στο GNTM;

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του GNTM, που θα δούμε στο Star από το ερχόμενο φθινόπωρο. Όπως ήδη μάθαμε από το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το κόνσεπτ του GNTM φέτος θα αφορά μόνο κορίτσια, ενώ φαίνεται πως θα αλλάξει ριζικά και η κριτική επιτροπή. Αν έχεις απορίες, μπορείς να διαβάσεις και τα όσα γράψαμε αναλυτικά στο προηγούμενο Τηλεκοντρόλ.

Η νέα φήμη που έχει αρχίσει πάντως να εξαπλώνεται έχει να κάνει με τη Δούκισσα Νομικού και το αν τελικά θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του σόου. Το όνομά της η αλήθεια είναι πως είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν, όταν τελικά επιλέχθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Λέτε φέτος να γίνει διαφορετικά; Πάντως η ίδια η Δούκισσα ρωτήθηκε και έδωσε μια αινιγματική απάντηση, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. «Δεν γνωρίζω για το GNTM, να τα ρωτήσετε αυτά εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω κι εγώ, πολλές φορές έχω πει αυτό δεν θα το κάνω με τίποτα και τελικά το κάνω», ήταν τα λόγια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA