Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και για τη ζωή του πριν έρθει κοντά του. 

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η Μαρία Τζομπανάκη: «Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι»

«Προτεραιότητά μου είναι να ζητήσω συγγνώμη από ανθρώπους που έβλαψα, ζημίωσα. και μετά να ζητήσω συγγνώμη και από ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αποστολάκης, εξηγώντας πως δεν μπορεί να μιλήσει δημόσια για το πώς του «αποκαλύφθηκε» ο Χριστός. 

«Μου λένε διάφοροι άνθρωποι σε εκπομπές που πηγαίνω πες μου για την εμπειρία σου. Την εμπειρία μου μπορώ να την πω μέχρι ένα σημείο. Ο λόγος πηγαίνει πολύ βαθιά, αλλά εκεί που σταματά πηγαίνει ο ουρανός. Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό. Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη. Δεν μπορούμε να τα πούμε σε δέκα λεπτά εδώ. Εξάλλου αν ανακαλυπτόταν ο Χριστός με λόγο, θα το είχε λύσει κι η επιστήμη, η οποία έχει λύσει τόσα θέματα», τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης.

Συμπλήρωσε δε πως «Συνέβη μια μέρα στο σπίτι μου, αλλά ξέρεις κάτι πρέπει να το καλέσεις. Είμαστε ελεύθεροι από όλα και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, πραγματικά και αυτή μας την ελευθερία την καταχραζόμαστε. Δεν με φτάνει αυτή η ζωή για να διορθωθώ. Προσπαθώ να συγχωρηθώ και να ελεηθώ».

«Η ζωή μου ήταν κουραστική, αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν διασκεδαστική. Τώρα νιώθω ευλογημένος. Ήμουν εγωιστής και περήφανος πριν. Ήθελα να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Οι άλλοι ήταν προϊόντα για μένα. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με όσους σε αντιπαθούν και όχι με όσους σε συμπαθούν», πρόσθεσε και εξήγησε πως «Όταν προσευχηθείς, σου εμφανίζονται όλα διαφορετικά και γίνονται αποκαλύψεις. Και εγώ πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Μετά γλύκαναν όλα μέσα μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι τους άλλους πρώτα και μετά τον εαυτό μου».

Τέλος, εξήγησε πως του έγινε η πρόταση για να παίξει στη σειρά  τον ρόλο του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος». «Περπατούσα στο Άγιο όρος και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήμουν με τον γιο του Ήμελλου και επέμενε να το σηκώσω. Ήταν από την εταιρεία για τη σειρά. Με αυτή τη σειρά ευλογήθηκα. Το σενάριο είναι πιστό στην πραγματική ζωή του Αγίου. Έχω διαβάσει τη ζωή Του και τη διάβασα και μετά. Μάλιστα, μια φράση που έχει πει, «Αυτός που με ταπεινώνει είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης μου», είναι πλέον στόχος ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αποστολάκης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA