Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα τους ο 23χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ και η 27χρονη ηθοποιός Νίκολα Πελτζ παντρεύτηκαν το Σάββατο (9/4) σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην υπερπολυτελή έπαυλη της Πελτζ στο Palm Beach της Φλόριντα, αξίας περίπου 91 εκατομμυρίων ευρώ. Η νύφη φορούσε νυφικό και πέπλο Valentino.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Αρραβωνιάστηκε το ζευγάρι - Πώς το ανακοίνωσε η λατίνα σταρ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία, μάλιστα, έκλεψε την παράσταση χάρη στο εντυπωσιακό φόρεμά της, ενώ η μικρή Χάρπερ Μπέκαμ ήταν παρανυφάκι μαζί με άλλα δύο κορίτσια και δύο αγόρια.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι λαμπεροί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ήταν η Εύα Λονγκόρια, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ο Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν, αλλά και οι τρεις από τις τέσσερις πρώην Spice Girls, Μελ Μπι, Μελ Σι και Τζέρι Χάλιγουελ. Σύμφωνα με τη Sun, από τους καλεσμένους είχε ζητηθεί να μην τραβούν φωτογραφίες. 

https://www.instagram.com/p/CcKWUMCs2Cq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcKPLTOuXmC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcJ919jtBfV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA