Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Σάββατο (9/4) ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ παντρεύτηκαν στο σπίτι της νύφης στο Μαϊάμι και την Κυριακή οι νιόπαντροι πόσταραν στα προφίλ τους στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή. 

Διαβάστε ακόμη: Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Παντρεύτηκαν σε λαμπερή τελετή στην έπαυλη της ηθοποιού

Την κάλυψη του γάμου είχε αναλάβει η Vogue, ενώ το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους προσκεκλημένους να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, μην μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους, πόσταραν - με τη σειρά τους - στα προφίλ τους στο Instagram την ασπρόμαυρη φωτογραφία των νιόπαντρων, γράφοντας «Συγχαρητήρια, κύριε και κυρία Μπέκαμ. Καλώς ήλθες στην οικογένεια, Νίκολα Πελτζ. Σας αγαπώ», ενώ φωτογραφίες του ζευγαριού ανήρτησε στη σελίδα της στο Instagram και η Vogue. 

https://www.instagram.com/p/CcMOTvThjFw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcMJDLhpkkD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcMVCdjrY65/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcMPFCzrVhk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcMZEDCtMai/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA