Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο τηλεοπτικός «Βλάσης Καραπάνος» από το Σασμό μίλησε το βράδυ της Τρίτης (12/4) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο του στη σειρά του Alpha, την κόρη του, Ιωάννα που κέρδισε την πρώτη θέση στο «The Voice», ενώ εξήγησε για ποιο λόγο έκαναν με τη γυναίκα του, Μαρία Κατσιαδάκη, σύμφωνο συμβίωσης μετά από τριάντα χρόνια γάμου. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Αποχωρούν στη δεύτερη σεζόν Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Πρωτόπαππα;

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη με τα πράγματα που κάνει. Ήταν ένα παιδί 18 ετών και ήξερε τι ήθελε να κάνει, τι πιο όμορφο από αυτό. Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media», είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύζυγό του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εξήγησε ότι «Κάναμε ένα σύμφωνο συμβίωσης λόγω Covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από τριάντα».

«Με την Ιωάννα λέμε τα πάντα. Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε "α γίνεται κι αυτό;" Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε εννέα ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε "θα τη φωνάζουμε Ιωάννα κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της"», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Φυσικά, η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στο Σασμό όπου ο ρόλος του Βλάση Καραπάνου έκανε αίσθηση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο όπου εμφανίστηκε. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος παραδέχτηκε πως «Όταν μου πρότειναν να πάω στον Σασμό για τον ρόλο του ισοβίτη, αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε φυσιογνωμικά αυτός ο ρόλος. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Οι περισσότεροι ρόλοι μου ήταν άνθρωποι που ήταν στα άκρα. Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα "ας το τολμήσουμε" και επειδή ήταν και σε ένα συγκεκριμένο χώρο τα γυρίσματα δεν θα ήταν πολλά, όποτε δεν θα είχα πρόβλημα με το θέατρο, είπα να το δοκιμάσω».

Κατέληξε δε πως «Ο ρόλος μου ως Βλάσης Καραπάνος έχει μια δική του δικαιοσύνη που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και έχει και μια πιστότητα, κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους. Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA